Wie zijn wij?

Ontwerpstudio JKD is ontstaan uit passie voor de buitenruimte, architectuur en vormgeving.

Bij Ontwerpstudio JKD staat de opdrachtgever centraal.

Wie ben ik?

Mijn naam is Jort Korsten, ik help opdrachtgevers met het omzetten van hun tuinwensen tot een compleet uitgewerkt ontwerp. Als tuinontwerper adviseer, ontwerp en begeleid ik opdrachtgevers met één doel: het realiseren van hun droomtuin. Mijn passie als ontwerper deel ik graag met mijn opdrachtgevers, op deze manier komen de mooiste ontwerpen tot stand. Door mijn jonge leeftijd kijk ik met een vernieuwende en innoverende blik naar projecten.

Wat doen wij?

Bij ontwerpstudio JKD vertalen we de wensen van de opdrachtgever naar een uniek, persoonlijk en integraal ontwerp.  Dit doen we door in nauw contact te staan met de opdrachtgever en goed te luisteren naar zijn/ haar wensen. Ook nemen we de opdrachtgever mee in het creatieve proces waarin ontwerpstappen worden toegelicht.

Onze kracht

Bij ontwerpstudio JKD zijn we gespecialiseerd in ontwerp en verbeelding. We maken gebruik van vooruitstrevende visualisatie programma’s die de opdrachtgever een perfect beeld geven van de beoogde toekomstsituatie. Met behulp van deze visualisatie programma’s helpen we de opdrachtgever bij het maken van keuzes en beslissingen.

Jort Korsten, 2022

Dit vinden opdrachtgevers van Ontwerpstudio JKD

”Jort heeft een prachtig ontwerp gemaakt van onze voortuin en achtertuin, waar we zeer blij mee zijn! Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft zijn eigen expertise gebruikt om tot een mooi resultaat te komen! We gaan aan de slag met het ontwerp van Jort en gaan zeker zijn ontwerp in de praktijk brengen!”

”Jort beheerst de kunst om van een perceel, het huis, de bewoners en de omgeving een harmonieus geheel te maken. Dit doet hij door oprecht naar de klant te luisteren en de wensen om te zetten in een eigentijds ontwerp.
Het allermooiste vonden we dat hij, met de tekeningen van het huis, het tuinontwerp en het huis in een filmpje heeft gezet. Het resultaat is adembenemend en het ontwerp was in een keer raak! We zijn zeer onder de indruk in alle opzichten!”