Compacte mediterrane tuin

Noord-Limburg, Helden

Ibiza

Altijd het gevoel van Ibiza ervaren? Wie wil dat nou niet? De opdrachtgever had de wens om het vakantiegevoel dichter bij huis te halen. Door middel van organische lijnvoering, materiaalkeuze en plantkeuze is er een ontwerp gecreëerd voor deze compacte tuin dat aansluit op de wensen van de opdrachtgever en een mediterrane tint bevat. Door elementen zoals een waterpartij en buitenkeuken toe te voegen wordt het vakantiegevoel versterkt.

Video

Door middel van een video maakt de opdrachtgever een ‘digitale wandeling’ door de tuin. Hierdoor krijgt de opdrachtgever een goed beeld van het ontwerp. Bekijk de video hiernaast!

Ontwerp

De hiernaast weergegeven plankaart laat de ruimtelijke indeling van het ontwerp zien. Ondanks de beperkte ruimte zijn er verschillende plekken gecreëerd waar men op elk moment van de dag kan genieten. In de ochtend is er plek om een kop koffie te drinken in de zon op een hardhouten vlonder. In de middag is er plek om heerlijk te eten en gebruik te maken van een buitenkeuken. Tot slot kan er in de avond gezellig worden geproost rondom een kampvuurtje.